vineri, 29 mai 2009

DBD, colectia de toamnaSunteti indragostiti de moda, dar aveti amara senzatie ca in Romania aceasta arie nu este foarte bogata, ba chiar lipsita de prospetime. Din fericire nu mai este asa. Tinerii designeri vestimentari scot capul la lumina si ii lasa in urma pe mai varstnicii lor colegi care si-au facut aparitia pe vremea cand drapelul tarii nu fusese gaurit.

Ca sa exemplific cele mentionate mai sus am ales sa va prezint o tanara si talentata creatoare de moda de pe plaiurile mioritice. Diana Bobar are 22 de ani si este din Timisoara. A absolvit Facultatea de Arte plastice, sectia Pictura, iar acum este devotata modei.

Recent a postat pe site-ul (http://www.sofashon.com/) personal noua sa colectie, DBD Fall 2009 Collection. Piesele vestimentare sunt alcatuite in majoritate din rochite, dar se zareste si cateun pantalon. Articolele sunt imbibate de prospetime si tinerete purificatoare. Culorile folosite sunt cremul, bejul, albul, griul, dar isi face aparitia si eternul, clasicul negru. Rochitele create din materiale elegante subliniaza talia, iar influenta stilului vintage se simte si in colectia tinerei creatoare. Palariile rafinate si prezenta margelelor ce indica eleganta te duc cu gandul la tineretea bunicilor.

Ceea ce caracterizeaza aceasta colectie este volumul care vine ca un firesc si de aceea trupul nu pare incarcat, ba dimpotriva primeste o nota in plus de feminitate. Colectia marcheaza un nou prag de maturitate creatoare atins de tanara artista. Hainele sunt neutre, dar in acelasi timp feminine si sofisticate.
In speranta ca v-am starnit curiozitatea va invit sa aruncati un ochi pe site-ul Dianei Bobar.

http://www.sofashon.com/dbd-fall-2009-collection/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu