duminică, 31 mai 2009

RFB 4


S-a intamplat si a patra editie a RFB. Printre cei ce au spus "prezent" la intalnirea ce a vut loc pe 23 mai se numara Diana Bobar-designer vestimentar, Ludmila Corlateanu-designer vestimentar, Andreea Jivcovici - redactor modă, Alex Conu - fotograf, Cătălin Mărgescu - fotograf, Claudiu - student, blogger de modă - Mauvert, Agatha Secelean - designer accesorii si multi altii. Bineinteles nu putem sa o uitam tocmai pe initiatoare acestui amplu proiect: Roxana Radu-redactor şef Ideal Mariaj.

Discutia a pornit de la promovarea RFB, aparitia de la radio Lynx fiind primul pas in acest sens. Ceea ce se doreste de la participanti este gasirea mai multor idei de proiecte cu care Romanian Fashion Bloggers sa se poata mandri vizibil. Proiectele trebuie sa ajute la invigorarea industriei de moda romaneasca prin sustinerea si promovarea tinerilor designeri. De asemenea este nevoie de 4 membri pentru punerea pe picioare si derularea RFB-ONG.

Intalnire a avut loc intr-o cafenea, dar interesant si inedit a fost faptul ca administratoarea Roxana Radu a tinut aceasta conferinta si in direct chiar pe blogul RFB. Astfel cei care nu au fost prezenti au putut urmari discutia din fata calculatorului, ba chiar au avut posibilitatea de a da replica postand comentarii.

RFB este un proiect indraznet ce merita cat mai multe incurajari. Tocmai de aceea, daca va pasioneaza moda, nu ezitati sa intindeti o mana de ajutor. Haideti sa mergem in numar cat mai mare la intalnirile Romanian Fashion Bloggers sa ne spunem parerea si sa demaram proiecte care sa duca la dezvoltarea zonei de fashion din Romania.

http://www.rfb.ro/?p=2772

Un comentariu: